Specialmaskiner til medicoindustrien

Rotec har stor erfaring med levering af specialmaskiner til medicoindustrien. Mange danske medicinalvare- og lægemiddelproducenter benytter Rotec til at udvikler specialmaskiner som kan optimere deres produktion.

Store krav til maskiner i medicinalindustrien

Både kunder og lovgivningen stiller store krav til de maskiner som bruges til produktion i medicinalindustrien. Hos Rotec kan vi dog godt lide udfordrende opgaver og derfor er vi netop specialister i leveringen af specialmaskiner til medicinal- og medicoindustrien.

Specialmaskiner til håndtering af medicin

Maskinmæssig håndtering af medicin kræver en særlig præcision og stiller store krav til kvalitetskontrollen af medicinprodukterne. Derfor er de specialmaskiner, som vi hos Rotec leverer til vores kunder inden for medicinindustrien, altid af en høj kvalitet og specialtilpasset til den enkelte medicinalvirksomheds produktionsmæssige behov.  

Kontakt os for individuel konsultation

Har du brug for en specialmaskine til optimering af din virksomheds produktion af medicinalvarer eller lægemidler, så tag en snak med os. Hos os får du en uforpligtende individuel konsultation, hvor du kan høre nærmere om hvordan vores store erfaring inden for specialmaskiner til medicoindustrien også kan komme din virksomhed til gode. Ring i dag og hør nærmere.