Automatisering

Invester i kvalitetsrobotter til automatisering i et væld af industrier

Mange virksomheder oplever, at små håndteringsopgaver kræver uforholdsmæssigt meget tid. Det er derfor særligt denne type opgaver, som kan løses med en højere grad af automatisering for vores industri-kunder. Vil du investere i industriautomatisering, kan du med fordel se nærmere på vores sortiment af kvalitetsrobotter. Disse har alle en god løfteevne og enkel betjening såvel som et væld af forskellige produktprogrammer. Du kan derfor nemt finde en robotløsning, der matcher dine behov.

Her på siden kan du læse mere om:
• Vores udvalg af egenudviklede robotter med høj fleksibilitet til øget industriautomatisering

Overvejer du at booste din virksomheds konkurrenceevne og indtjening, står vi klar til at hjælpe dig på vej. Kontakt os for at høre mere om potentialet for automatisering i din industri.

Få en integreret automatiseringsløsning, der er skræddersyet til din industri

Søger du en kvalitetsrobot, der er let at montere og integrere i produktionsflowet, og som samtidig kan varetage størstedelen af de små håndteringsopgaver i din virksomhed? Vores standard Rotec robot er velegnet til automatisering i enhver industri. De seks faste programmer medvirker til, at betjeningen er både logisk og enkel. Samtidig får du mulighed for at investere i industriautomatisering til en yderst konkurrencedygtig pris, når du vælger denne emne– og indløbsrobot.

Har du behov for en mere avanceret robotløsning, der stadig er nem at kombinere med dit øvrige udstyr til industriautomatisering, er den horisontale teleskoprobot Rotec HO et oplagt valg. Med denne får du en kvalitetsrobot, som er pladsbesparende på grund af den dobbelte vandring. Rotec HO robotten har ydermere kapacitet til at håndtere emner helt op til 3 ½ meter i sekundet med en tolerance på + / - 0,05 mm. Du får dermed en robot med høj præcision uden at gå på kompromis med effektiviteten.