Rotec robotter

Rotec tilbyder også vores egenudviklede robotter til produktionsvirksomheder. Vi har udviklet en standardrobot med 6 faste programmer, som standardmæssigt løse 80% af alle små håndteringsopgaver

Rotecs robotter er lette at betjene

I udviklingen af vores egne robotter har vi lagt stor vægt på at gør den dem så bruger- og betjeningsvenlige som muligt. En Rotec robot er let at indstille og yderst simpel at montere og tilslutte.

Robotter kan indstilles til ikke-standardopgaver

Udover de inkluderede standardprogrammerne som løser 80% af alle små håndteringsopgaver, så kan Rotecs robotter også let indstilles til at løse andre og mere komplicerede og specialiserede opgaver.

Kvalitetsrobot med høj fleksibilitet

Rotecs egenproducerede kvalitetsrobot tilbyder en høj grad af fleksibilitet. Rotec robotterner er emne- og indløbsrobotter, der både kan gribe et givent emne og udtage det både fra fast og bevægelig formpart, hvorefter robotterne kan aflægge emnet på henholdsvis for- eller bagsiden af maskinen. Vælg en Rotec robot og få en fleksibel og effektiv robot til de små håndteringsopgaver til en attraktiv pris.

Kontakt os og hør mere om Rotec robotter

Er du interesseret i at høre mere om hvordan en fleksibel Rotec robot kan hjælpe jer i jeres produktion, så kontakt os for at høre mere.